Home » Μετά το “Red Dot Award 2023” το στυλό Ineo κέρδισε και το “iF Design Award 2024 Gold” 

Μετά το “Red Dot Award 2023” το στυλό Ineo κέρδισε και το “iF Design Award 2024 Gold” 

Από OPS Publications
10/05/2024

Μετά το “Red Dot Award 2023” το στυλό Ineo κέρδισε και το "iF Design Award 2024 Gold"

LOGOS ET_OPC S

Μετά το Red Dot Award 2023 και την υποψηφιότητα για το προϊόν της χρονιάς από την PBS Brand Industry Association, το iF Design Award 2024 Gold είναι τώρα το τρίτο βραβείο για το Ineo – και για την Pelikan.

Λόγω της εξαιρετικής σχεδιαστικής του ποιότητας, το στυλό Ineo από την Pelikan τιμήθηκε, για πρώτη φορά, με το iF Design Award στην υψηλότερη κατηγορία (χρυσό βραβείο) στη βραδιά των iF Design Award 2024 στις 29 Απριλίου στο Friedrichstadt-Palast του Βερολίνου. Το όργανο γραφής Pelikan είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους νικητές των βραβείων. Μόνο οι  75 πιο εξαιρετικές συμμετοχές στο διαγωνισμό από σχεδόν 11.000 συμμετοχές βραβεύτηκαν με χρυσό. Ποτέ πριν το βραβείο δεν ήταν τόσο αποκλειστικό και πολύτιμο, όσο φέτος.

Το στυλό Ineo της Pelikan εντυπωσίασε την 132μελή κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ανεξάρτητους ειδικούς από όλο τον κόσμο, για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του.

Η κριτική επιτροπή εξηγεί την απόφασή της ως εξής: «Το Ineo μειώνει την περιττή σχεδίαση στο ελάχιστο προκειμένου να τονίσει το καθαρό και κομψό σχήμα αυτού του διαχρονικού οργάνου γραφής. Τα υλικά αναδεικνύονται πιο έντονα, ο άξονας από ανοδιωμένο αλουμίνιο έρχεται σε αντίθεση με το ατσάλινο ελατήριο και τη γυαλιστερή μαύρη πλαστική λαβή. Δεδομένου ότι το κέντρο βάρους βρίσκεται στη λαβή, το στυλό κάθεται άνετα στο χέρι..».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email