Home » Η εταιρία Γιοβάς Α.Ε. αρωγός της «Ατράκτου» για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Η εταιρία Γιοβάς Α.Ε. αρωγός της «Ατράκτου» για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Από OPS Publications
17/02/2023

Η εταιρία Γιοβάς Α.Ε. αρωγός της «Ατράκτου» για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

LOGOS ET_OW S

Η εταιρία Γιοβάς Α.Ε. και οι άνθρωποί της επέδειξαν ευρεία κοινωνική συνείδηση και στάθηκαν αλληλέγγυοι στην μεγάλη προσπάθεια της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Άτρακτος», στη σπουδαία δράση υποστήριξης των σεισμόπληκτων της Τουρκίας.

Η εταιρία δώρισε έναν μεγάλο όγκο ειδών δημιουργικής απασχόλησης με μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής για τα παιδιά, όπως και παγούρια, λούτρινα και πολλά ακόμη με σκοπό την ψυχολογική ανάταση των παιδιών. Να σημειωθεί επίσης, ότι η εταιρία Γιοβάς Α.Ε. προσέφερε 100 κουβέρτες με την ευγενική της χορηγία, συμβάλλοντας επιπρόσθετα στην ομαλή λειτουργία των δομών υποστήριξης των σεισμόπληκτων! Από πλευράς της, η εταιρία Γιοβάς Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει τον διαμεσολαβητή και «λειτουργό» της κοινωνικής δράσης και να παροτρύνει όσους συνεργάτες δύναται να βοηθήσουν σε αυτή να επικοινωνήσουν με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Άτρακτος».    

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email