Home » Ambiente 2024 | Αυξανόμενη η προσφορά για τους διεθνείς αγοραστές χαρτιού, ειδών γραφείου και χαρτικών

Ambiente 2024 | Αυξανόμενη η προσφορά για τους διεθνείς αγοραστές χαρτιού, ειδών γραφείου και χαρτικών

Από OPS Publications
25/05/2023

Ambiente 2024 | Αυξανόμενη η προσφορά για τους διεθνείς αγοραστές χαρτιού, ειδών γραφείου και χαρτικών

LOGOS ET_OPC S

H Ambiente Working αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς, καταλαμβάνει τρία επιπλέον επίπεδα αιθουσών με το Forum και το Festhalle. Επιπλέον, οι μεγάλοι προμηθευτές χαρτιού, προμηθειών γραφείου και γραφικής ύλης στο παγκόσμιο τμήμα προμήθειας θα έχουν το δικό τους επίπεδο αίθουσας στο 10,0.

Ο αριθμός των εγγραφών είναι ήδη αυξημένος πάνω από το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης – συμπεριλαμβανομένων πολλών γνωστών εταιρειών που επιστρέφουν και νέων εκθετών. Η Ambiente Working θα πραγματοποιηθεί το 2024 και θα προσφέρει σε εξειδικευμένους αγοραστές χαρτικών από όλο τον κόσμο ένα βελτιστοποιημένο ταξίδι μετ’ επιστροφής.

Οι καινοτομίες με μια ματιά:

  • Το τμήμα του Office, με προμηθευτές εμπορικών ειδών γραφείου και τεχνολογίας (προηγουμένως στο Hall2), μετακινείται στο Festhalle και στο άμεσα παρακείμενο Forum 0 στο ίδιο επίπεδο, με έντονη την παρουσία της βιομηχανίας χαρτιού, ειδών γραφείου και γραφικής ύλης.
  • Η περιοχή επωνυμίας “Office Heroes” θα τοποθετηθεί στο Forum 0 σε συνεργασία με την Ένωση Βιομηχανίας Προμηθειών Γραφείου (PBS-Markenindustrie).
  • Η περιοχή Office Design & Solutions and the Future of Work μετακινείται στην ανατολική πλευρά του Hall1 στο ελκυστικό νέο σχεδιαστικό περιβάλλον.
  • Μια νέα προσθήκη είναι ένας χώρος προώθησης για νέους, καινοτόμους προμηθευτές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Ambiente ως εφαλτήριο για τη δημιουργία διεθνών επαφών.
  • Μαζί τα χαρτικά, τα σχολικά είδη και τα δώρα. Στο μέλλον, ολόκληρη η γκάμα χαρτικών, σχολικών ειδών και δώρων θα ενωθεί κάτω από τη στέγη Ambiente Giving στο τμήμα Urban Gifts, Stationery & School προϊόντων στην Αίθουσα 4.2.

Christmasworld/Ambiente: 26 έως 30 Ιανουαρίου 2024, Creativeworld: 27 έως 30 Ιανουαρίου 2024

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email