Home » Το BRANDmate ξεπερνά την παραδοσιακή εμπορική έκθεση

Το BRANDmate ξεπερνά την παραδοσιακή εμπορική έκθεση

Από OPS Publications
01/06/2023

Το BRANDmate ξεπερνά την παραδοσιακή εμπορική έκθεση

LOGOS ET_OW S

Όποιος θέλει να διατηρήσει την επωνυμία του επιτυχημένη σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο και να επωφεληθεί από τις τελευταίες τάσεις στις συνεργασίες και τις αδειοδοτήσεις, θα βρίσκεται ακριβώς στο σωστό μέρος στις 21 και 22 Ιουνίου, στο Fredenhagen κοντά στο Offenbach στην εκδήλωση  BRANDmate. Αντιπροσωπεύοντας μια εντελώς νέα κλίμακα στον τομέα της αδειοδότησης και της συνεργασίας, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Spielwarenmesse eG – συνεργασία που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια αλλά εντάθηκε το περασμένο φθινόπωρο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το BRANDmate ξεπερνά πολύ την παραδοσιακή εμπορική έκθεση. Με φόντο το 4.900 m² του εγκαταλειμμένου εργοστασίου χάλυβα Fredenhagen, η διοργανώτρια ομάδα έχει δημιουργήσει μια ασυνήθιστη συμβίωση εμπορικών εκθέσεων, συνεδρίων και φεστιβάλ.

Πέρυσι, με 190 επιχειρήσεις και 450 συμμετέχοντες, η εκδήλωση γιόρτασε την επιτυχημένη πρεμιέρα της. Φέτος, το BRANDmate υπόσχεται για άλλη μια φορά δύο ημέρες συγκεντρωμένης δικτύωσης σε ένα διευρυμένο περιβάλλον. Παράλληλα με εταιρείες από τους τομείς της ψυχαγωγίας, των παιχνιδιών και της γραφικής ύλης, θα δοθεί επίσης έμφαση στους τομείς των τυχερών παιχνιδιών και ηλεκτρονικών αθλημάτων, των τροφίμων και ποτών, του σπιτιού και της διαβίωσης, της κινητικότητας και των ταξιδιών και του αθλητισμού και της μόδας. Η Licensing International, η πιο σημαντική ένωση στον κόσμο για τον κλάδο, φέρνει την τεχνογνωσία της για να ολοκληρώσει την εκδήλωση ως εκπαιδευτικός συνεργάτης της.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email