Home » Το Public επενδύει στο Bookvoice.gr

Το Public επενδύει στο Bookvoice.gr

Από OPS Publications
29/06/2023

Το Public επενδύει στο Bookvoice.gr

LOGOS ET_OW S

Το ποσοστό οnline πωλήσεων του Public.gr στην κατηγορία βιβλίου υπερβαίνει το 35% των πωλήσεων, με την επένδυση στο Bookvoice.gr να διευρύνει περαιτέρω τη βιβλιοφιλία στο ψηφιακό περιβάλλον. Το Public Group αναπτύσσει περαιτέρω την παρουσία του στον τομέα του digital περιεχομένου και συγκεκριμένα των audiobooks, ανακοινώνοντας την επένδυσή του στο Bookvoice.gr, την κορυφαία πλατφόρμα audiobooks στη χώρα, μέσω του επενδυτικού βραχίονα “Public Capital Partners”.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «η κίνηση αυτή επισφραγίζει τη στρατηγική συνεργασία που ξεκίνησαν τα Public με το Bookvoice.gr νωρίτερα μέσα στη χρονιά, εμπλουτίζοντας τις ψηφιακές υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι καταναλωτές των Public, στην κατηγορία του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Αρωγοί σε όλη αυτή την κοινή προσπάθεια των Public σε συνεργασία με το Bookvoice.gr είναι οι Έλληνες εκδότες, που σταθερά εκδίδουν έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, διατηρώντας ψηλά το επίπεδο της ελληνικής παραγωγής.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email