Home » Διήμερο εκτυπωτικό συνέδριο 14 & 15 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Διήμερο εκτυπωτικό συνέδριο 14 & 15 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Από OPS Publications
10/08/2023

Διήμερο εκτυπωτικό συνέδριο 14 & 15 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

LOGOS ET_OW S

Το Southern European Print Congress (SEPC) ξεκίνησε το 2015 από τους συνδέσμους της FESPA της Νότιας Ευρώπης και γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, με διαφορετικό θέμα.

Το 1ο (2015) έγινε στη Βαρκελώνη, το 2ο (2016) στο Μιλάνο, το 3ο (2017) στη Lyon, το 4ο (2018) στη Λισαβόνα, το 5ο (2019) στη Μαδρίτη, το 6ο (2022) στη Βενετία και φέτος για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Το συνέδριο με θέματα “Μπλε μετάβαση στην εκτυπωτική βιομηχανία -Ο ρόλος της γυναίκας στη διοίκηση και παραγωγή των εκτυπώσεων – Η επόμενη γενιά”,  διοργανώνεται για την προώθηση της καινοτομίας στους τομείς της οπτικής επικοινωνίας και της εκτύπωσης και για να προωθήσει το διάλογο, τον κοινό σκοπό, τα κοινά σχέδια δράσης και να προσφέρει ένα δυναμικό περιβάλλον δικτύωσης στα μέλη των Συνδέσμων. Πρόκειται για μια διακρατική εκδήλωση που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να συζητήσουν κοινά προβλήματα και να κάνουν μια συγκριτική αξιολόγηση ανάμεσα στις αγορές.

Στο διήμερο συνέδριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν από τους ειδικούς του κλάδου, να γνωρίσουν κορυφαίες προσωπικότητες σε διάφορους τομείς της εκτύπωσης και να μάθουν πώς να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Το δείπνο, στο τέλος της πρώτης μέρας, τους δίνει τη δυνατότητα να συναντηθούν, να συζητήσουν και να δικτυωθούν με κατασκευαστές και προμηθευτές τεχνολογιών εκτύπωσης.

Η συμμετοχή είναι για εκτυπωτικές εταιρείες, μέλη και μη μέλη της FESPA, προμηθευτές και όλο τον κόσμο των γραφικών τεχνών.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email