Home » Η Brother αποκτά την ετικέτα Blue Angel σε ανακατασκευασμένα αναλώσιμα της 

Η Brother αποκτά την ετικέτα Blue Angel σε ανακατασκευασμένα αναλώσιμα της 

Από OPS Publications
21/09/2023

Η Brother αποκτά την ετικέτα Blue Angel σε ανακατασκευασμένα αναλώσιμα της

LOGOS ET_OW S

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Brother απέκτησε την ετικέτα Blue Angel DE-UZ 177 (2021 Edition) για τη σειρά  αναλωσίμων TN-3512 RE. Η ιδιαιτερότητα αυτού του προϊόντος είναι ότι ανακατασκευάζεται: τουλάχιστον το 75% της σύσταση του προέρχεται από επαναχρησιμοποιημένα εξαρτήματα, διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο ποιότητας ενός νέου προϊόντος.

«Η περιβαλλοντική ετικέτα ορίζει απαιτήσεις για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τον γραφίτη που χρησιμοποιείται, τις εκπομπές αερίων εσωτερικού χώρου κατά τη διαδικασία εκτύπωσης και τα χαρακτηριστικά απόδοσης του τόνερ ή των δοχείων μελάνης», λέει η Brother.

Η σειρά TN-3512 RE έχει υποβληθεί σε μια σειρά δοκιμών και ελέγχων για δύο χρόνια στο εργοστάσιό της στην Krupina στη Σλοβακία. Αυτή η πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της μάρκας να μειώσει τον οικολογικό της αντίκτυπο. «Οι δεσμεύσεις μας για την κυκλική οικονομία αντικατοπτρίζονται στο Environmental Vision 2050, τον φιλόδοξο στόχο μας να μειώσουμε τις εκπομπές CO 2 κατά 65% έως το 2030 και να καταστούν ουδέτερες  άνθρακα  όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες έως το 2050, συμφωνα με την Science Based Targets Initiative ( SBTI)», ανέφερε ο Craig McCubbin, Διευθύνων Σύμβουλος του Global Remanufacturing Technology Center.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email