Home » Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την ελληνική εταιρεία Svoora στην 72η Spielwarenmesse

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την ελληνική εταιρεία Svoora στην 72η Spielwarenmesse

Από OPS Publications
17/02/2023

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την ελληνική εταιρεία Svoora στην 72η Spielwarenmesse

LOGOS ET_CRT S

Από την 1η έως και την 5η Φεβρουαρίου, οι δρόμοι των διεθνών αγορών παιχνιδιού, μετά  από διακοπή τριών ετών λόγω της πανδημίας, συναντήθηκαν και πάλι στην Νυρεμβέργη.

Εκεί παρουσιάστηκαν νέα trends της αγοράς, νέες κατηγορίες προϊόντων, οι καινοτόμες προτάσεις και διαφοροποιημένες εμπορικές τάσεις, αλλά και ζητήματα σχετικά με την ψηφιοποίηση και τη βιωσιμότητα.

Φυσικά, από το μεγάλο γεγονός δε θα μπορούσε να απουσιάζει η ελληνική εταιρεία Svoora, η οποία για 7η συνεχή χρονιά έδωσε δυναμικό «παρών» παρουσιάζοντας σε ένα ευρύ κοινό αποτελούμενο από εκθέτες, εταιρείες,  υπευθύνους εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητους εμπόρους και επισκέπτες, το ανανεωμένο portfolio των προϊόντων και τον ολοκαίνουργιο κατάλογό της για το 2023.

Για 5 ημέρες, εκατοντάδες κοινού επισκέφθηκαν το εντυπωσιακό περίπτερο της Svoora και επαίνεσαν την ευρεία γκάμα κατηγοριών που διαθέτει, την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, καθώς επίσης και τις νέες κατηγορίες παιχνιδιών όπως τα επιτραπέζια & τα κουκλόσπιτα με τις κούκλες.

Τα οκτώ τελευταία έτη, η εταιρεία μέσω του δικτύου συνεργατών της Τσιρώνης Α.Ε. σε Ελλάδα και Κύπρο έχει εδραιωθεί σε καταστήματα όπως βιβλιοπωλεία, παιχνιδάδικα, καταστήματα ειδών δώρου, πωλητήρια μουσείων, τουριστικά καταστήματα καθώς και σε 29 χώρες, στις οποίες και εξάγει τα προϊόντα της.

Όλα τα προϊόντα Svoora είναι συμβατά με τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας (EN71 & ASTM). H εταιρεία πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές όσον αφορά στον εξοπλισμό, τη χρήση πρώτων υλών και τις διαδικασίες αποθήκευσης και διαχείρισης των εμπορευμάτων της, προσφέροντας έγκαιρες και έγκυρες παραδόσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email