Home » Insights-X 2023 | Μαζική η επιστροφή των μεγάλων εμπορικών σημάτων

Insights-X 2023 | Μαζική η επιστροφή των μεγάλων εμπορικών σημάτων

Από OPS Publications
16/02/2023

Insights-X 2023 | Μαζική η επιστροφή των μεγάλων εμπορικών σημάτων

LOGOS ET_OPC S

Οι διάσημες εταιρείες και οι μεγάλες μάρκες με συνεχείς καμπάνιες θα είναι όλες παρούσες στο Insights-X αυτό το φθινόπωρο στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης. Στην επιτυχημένη επανεκκίνηση του περασμένου έτους, η  Spielwarenmesse eG, άκουσε τις απόψεις της βιομηχανίας και τις έλαβε υπόψη ήδη για την επόμενη έκθεση. Το εύρος της εκδήλωσης για “χαρτικά, γραφείο, τσάντες και άλλα” έχει επεκταθεί έτσι ώστε να συμπεριλάβει τη νέα ημέρα του ειδικού λιανοπωλητή το Σάββατο.

Το Insights-X λαμβάνει χώρα από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου. Το νέο πρόγραμμα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: ενώ οι καθημερινές από Τετάρτη έως Παρασκευή, στο σύνολό τους, απευθύνονται κυρίως σε αγοραστές από μεγαλύτερους πολλαπλούς λιανοπωλητές σε όλη την Ευρώπη, η επέκταση του ανοίγματος μέχρι το Σάββατο προσφέρει στους ειδικούς λιανοπωλητές μια επιπλέον ημέρα που θα μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση. Σε αυτό που ονομάζεται eXtra-Day, θα είναι στη διάθεσή τους μια κεντρική περιοχή με γνωστούς προμηθευτές και καμπάνιες. Μεταξύ των συμμετεχόντων στην έκθεση είναι ο Hans Jörg Iden, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Iden, ο οποίος σχολιάζει: «Χαιρετίζουμε τη νέα ιδέα για την έκθεση Insights-X με την επέκτασή της σε διάφορους χώρους αιθουσών και την επιλογή να ανοίξει και το Σάββατο.

Πολλοί κατασκευαστές και μεγάλες μάρκες έχουν ήδη εγγραφεί για την όγδοη έκθεση του Insights-X. Σε αυτούς περιλαμβάνονται σημαντικοί εγχώριοι και διεθνείς προμηθευτές όπως οι Ambar, Clairefontaine, Exacompta, Lässig, Stylex και Undercover. Η Faber-Castell, επίσης, θα είναι ξανά εκεί. «Η Insights-X είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση, καθιστώντας την ένα κριτήριο για το σημαντικό εποχικό σχολικό εμπόριο και μια βασική πλατφόρμα επικοινωνίας», τονίζει ο Stefan Matschke, Διευθυντής Πωλήσεων Περιφέρειας DACH στη Faber-Castell, σημειώνοντας τη δύναμη της επιστροφής στο σχολείο. τομέας. «Για εμάς και το λιανικό εμπόριο, το Insights-X προσφέρει την ευκαιρία να συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον κλάδο», προσθέτει ο Klaus Fliegerbauer, Διευθύνων Σύμβουλος της Eberhard Faber Vertrieb. Η υψηλή ποιότητα τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην έκθεση. Η συμπαγής μορφή του, τέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου, διασφαλίζει ότι οι επισκέψεις στους εκθέτες είναι γρήγορες και εύκολες. «Εκτός από μια χαλαρή και χαλαρή ατμόσφαιρα, η έκθεση έχει επίσης καίρια σημασία για εμάς ως επωνυμία», λέει ο Andreas Stark, Director Sales Germany – Sales Manager eCommerce στο STABILO, τονίζοντας την αξία του Insights-X. Και αναφέρει ένα ακόμη θετικό σημείο σε σχέση με την παραγγελία: «Ο Οκτώβριος είναι η ιδανική εποχή. Με λίγα λόγια, είναι μια ημερομηνία που πρέπει να υπάρχει στο ημερολόγιο όλων». Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι το βράδυ της Παρασκευής, που διοργανώνει η Spielwarenmesse eG μαζί με τους εκθέτες για όλους τους συμμετέχοντες στην εμπορική έκθεση.

Προσφορά για όσους κάνουν έγκαιρη κράτηση

Οι εκθέτες που θα εγγραφούν μέσω του ιστότοπου www.insights-x.com/en/application έως τις 15 Μαρτίου θα λάβουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης στην τιμή συμμετοχής. Αυτές οι εταιρείες θα επωφεληθούν επίσης από ένα ελκυστικό πακέτο πολυμέσων, με αυτόματη κράτηση ως μέρος της εγγραφής τους. Αυτό περιλαμβάνει κωδικούς κουπονιών για προσκλήσεις προς πελάτες και εξατομικευμένο υλικό μάρκετινγκ, όπως διαδικτυακά πανό που προωθούν τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Περιλαμβάνεται επίσης, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, μια καταχώριση εταιρείας στον ηλεκτρονικό κατάλογο των εκθετών και μια ανάρτηση στα κανάλια κοινωνικών μέσων Insights-X.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email