Home » Gmund Paper  | Επιτυχής συνάντηση για τους λάτρεις του χαρτιού από όλο τον κόσμο

Gmund Paper  | Επιτυχής συνάντηση για τους λάτρεις του χαρτιού από όλο τον κόσμο

Από OPS Publications
02/06/2023

Gmund Paper | Επιτυχής συνάντηση για τους λάτρεις του χαρτιού από όλο τον κόσμο

LOGOS ET_OPC S

Με την ευκαιρία του φεστιβάλ σχεδιασμού και εκτύπωσης, το Gmund Paper προσέλκυσε πάνω από 1.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο στη λίμνη Tegernsee. Εμπορικοί επισκέπτες, κορυφαίοι ομιλητές και περισσότεροι από 50 διεθνείς οίκοι  ακολούθησαν το κάλεσμα. Το φεστιβάλ προσέφερε πλήρες πρόγραμμα ενώ ανέδειξε, με εντυπωσιακό τρόπο, το πώς μπορεί να είναι μια επιτυχημένη εμπορική αναλογική επικοινωνία.

Πάνω από 15 ομιλητές, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Ο Jens Thiemer, Senior Vice President Customer & Brand BMW AG, του Carlo Giordanetti, Διευθύνων Σύμβουλος του Swatch Art Peace Hotel ή του ιδρυτής και επικεφαλής σχεδιαστής της Occhio GmbH, Axel Meise, αντάλλαξαν ιδέες σε εμπνευσμένες συνομιλίες και συζητήσεις σχετικά με το βασικό θέμα “People Centric”. ο άνθρωπος στο επίκεντρο όλων των εταιρικών αποφάσεων, στη μεγάλη σκηνή.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email