Home » Πανευρωπαϊκή συνεργασία  της Hunter Price International και της Crayola

Πανευρωπαϊκή συνεργασία  της Hunter Price International και της Crayola

Από OPS Publications
19/01/2023

Πανευρωπαϊκή συνεργασία της Hunter Price International και της Crayola

LOGOS ET_CRT S

Η Hunter Price International συνεργάζεται με την Crayola σε μια πανευρωπαϊκή συνεργασία, η οποία περιλαμβάνει το ντεμπούτο τεσσάρων συλλογών που θα είναι διαθέσιμες αυτό το φθινόπωρο.

Κάθε συλλογή έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει τα παιδιά να σκεφτούν έξω από το κουτί και να γίνουν δημιουργικά με το χρώμα, φτιάχνοντας τις δικές τους εξατομικευμένες δημιουργίες.  

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συμπληρώσουμε τα προϊόντα χειροτεχνίας της Hunter Price με την επωνυμία της Crayola», δήλωσε ο Rob Spindley, διευθυντής αδειοδότησης, EMEA στην Crayola. «Η ομάδα έχει εντοπίσει μερικές φανταστικές ευκαιρίες στον τομέα και οι νέες δραστηριότητες χειροτεχνίας και τα κιτ χαρτιού θα απασχολήσουν τη φαντασία παιδιών και ενηλίκων, παρέχοντάς τους ακόμη περισσότερους τρόπους δημιουργικής έκφρασης».

Ο Ben Cornwell, διευθυντής πωλήσεων για χαρτικά, τέχνες και χειροτεχνία στην Hunter Price International, δήλωσε: «Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για την επιχείρηση και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε στην αγορά μερικές πραγματικά καινοτόμες ιδέες νέων προϊόντων. Η συνεργασία είναι το κλειδί και θα εργαστούμε μαζί με την ομάδα της Crayola για να ζωντανέψουμε τη στρατηγική προϊόντων μας τα επόμενα χρόνια, να βελτιώσουμε τη συνολική θέση της επωνυμίας στο κατάστημα και να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα και την αφοσίωση».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email