Home » Ανακοινώθηκαν πέντε νέοι διανομείς παιχνιδιών για το Chefclub

Ανακοινώθηκαν πέντε νέοι διανομείς παιχνιδιών για το Chefclub

Από OPS Publications
23/01/2023

Ανακοινώθηκαν πέντε νέοι διανομείς παιχνιδιών για το Chefclub

LOGOS ET_CRT S

Η Chefclub ανακοίνωσε πέντε νέες συνεργασίες διανομής παιχνιδιών με τις White Knight Toys (ΗΠΑ), Autruche (Καναδάς), Hutter Trade (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), JPM Toys (Μπενελούξ) και CMC (Μέση Ανατολή). Οι εταιρείες θα είναι οι αποκλειστικοί εγχώριοι αντιπρόσωποι για τη σειρά παιδικών μαγειρικών σκευών Chefclub που έχουν σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου για να προσφέρουν στα παιδιά ανεξαρτησία στην κουζίνα.

«Είμαστε χαρούμενοι που τα προϊόντα μας θα διανεμηθούν από αυτούς τους συνεργάτες», λέει ο Francois Papyle, εμπορικός διευθυντής του Chefclub. «Χτίζουμε μια νέα κατηγορία στην αγορά των παιδιών με μια ολιστική προσέγγιση που περιλαμβάνει προϊόντα, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και ψυχαγωγία με θέμα το φαγητό. Οι συνεργάτες μας έχουν ήδη ισχυρή παρουσία στη δική τους αγορά και θα διανέμουν τα παιδιά του Chefclub κυρίως σε ειδικούς παιχνιδιών, βιβλιοπωλεία, concept stores και καταστήματα DIY. Οι συνεργάτες μας δίνουν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες σχετικά με την εκτέλεση του καταστήματος, την εμπειρία των καταναλωτών και την εξυπηρέτηση.”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email