Home » Ο Όμιλος Embracer αναφέρει πτώση των πωλήσεων Asmodee

Ο Όμιλος Embracer αναφέρει πτώση των πωλήσεων Asmodee

Από OPS Publications
27/02/2023

Ο Όμιλος Embracer αναφέρει πτώση των πωλήσεων Asmodee

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος Embracer ανέφερε ότι οι πωλήσεις 398 εκατ. $ το τρίτο τρίμηνο (Οκτώβριος έως Δεκέμβριος 2022) της θυγατρικής  επιτραπέζιων παιχνιδιών Asmodee μειώθηκαν κατά 5% σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του 2021.

Η Embracer δήλωσε στην τριμηνιαία έκθεση ότι η πτώση των πωλήσεων της Asmodee ήταν σε μια περίοδο συρρίκνωσης της αγοράς επιτραπέζιων παιχνιδιών στις ΗΠΑ, εκτιμώντας ότι η αγορά στην επικράτεια μειώθηκε κατά -7% για το εννεάμηνο Απρίλιος έως Δεκέμβριος 2022. Η συνολική αγορά επιτραπέζιων παιχνιδιών παρουσίασε αύξηση +1% για το εννεάμηνο, μια άνοδος που πιστώθηκε σε μια εκτιμώμενη αύξηση 21% στα στρατηγικά παιχνίδια με κάρτες συναλλαγών

Η Asmodee και η μητρική της εταιρεία Embracer ήταν κερδοφόρες τόσο το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου όσο και την ευρύτερη εννεάμηνη περίοδο Απριλίου-Δεκεμβρίου. Η έκθεση αναφέρει ότι η Asmodee είχε λειτουργικά έσοδα 59 εκατ. $ από τις πωλήσεις 398 εκατ. $ το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου και 83,6 εκατ. $ λειτουργικά έσοδα με 965,6 εκατ.$ πωλήσεων το εννιάμηνο Απριλίου-Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Embracer εξαγόρασε την Asmodee (μαζί με την Dark Horse Comics) τον περασμένο Ιανουάριο. Η κίνηση αυτή έκανε την Asmodee την ένατη λειτουργική ομάδα της Embracer, οδηγώντας την Embracer να γίνει μια κορυφαία ανεξάρτητη παγκόσμια οντότητα παιχνιδιών. Αναφέρθηκε τότε ότι η Asmodee θα συνέχιζε να λειτουργεί όπως πριν από τη συναλλαγή και δεν αναμενόταν καμία αναδιοργάνωση.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email