Home » Η βιομηχανία επιτραπέζιων παιχνιδιών γίνεται “περισσότερο πράσινη” με τον οδηγό  Green Games Guide

Η βιομηχανία επιτραπέζιων παιχνιδιών γίνεται “περισσότερο πράσινη” με τον οδηγό  Green Games Guide

Από OPS Publications
24/03/2023

Η βιομηχανία επιτραπέζιων παιχνιδιών γίνεται “περισσότερο πράσινη” με τον οδηγό Green Games Guide

LOGOS ET_CRT S

Η βιομηχανία επιτραπέζιων παιχνιδιών γίνεται πράσινη με τη βοήθεια ενός νέου οδηγού. Ο Οδηγός Πράσινων Παιχνιδιών (GGG) είναι μια ολοκληρωμένη αναφορά για το πώς τα επιτραπέζια παιχνίδια πρέπει να είναι πιο περιβαλλοντικά βιώσιμα. Αυτός ο οδηγός είναι το αποτέλεσμα έρευνας και συνεργασίας για περισσότερο από ένα χρόνο από κορυφαίες προσωπικότητες του κλάδου και της βιωσιμότητας .

Ο GGG περιέχει συγκεκριμένα βήματα που μπορούν να κάνουν οι κατασκευαστές, οι εκδότες, οι σχεδιαστές, οι παίκτες στον κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Ο οδηγός δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών  ως απάντηση στην παγκόσμια κλιματική κρίση και τις επιδεινούμενες επιπτώσεις της στον κόσμο μας. Οι κατασκευαστές του GGG πιστεύουν ότι είναι ευθύνη όλων να υποστηρίξουν την αλλαγή, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο βρίσκονται.

 «Ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την καινοτομία και  όχι να περιορίζει τη βιομηχανία», αναφέρει ο Carlos Flores, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GGG, ο οποίος είναι επίσης σχεδιαστής παιχνιδιών και διευθυντής της NABERS (μια πρωτοβουλία της αυστραλιανής κυβέρνησης για τη βιωσιμότητα). «Δεν υπάρχει πιο σημαντικός γρίφος για επίλυση από το να κάνουμε τον κλάδο μας πιο βιώσιμο» καταλήγει.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το greengamesguide.com.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email