Home » Η Paramount ξεκινά την πώληση παιχνιδιών μέσω του Paramount Shop

Η Paramount ξεκινά την πώληση παιχνιδιών μέσω του Paramount Shop

Από OPS Publications
24/03/2023

Η Paramount ξεκινά την πώληση παιχνιδιών μέσω του Paramount Shop

LOGOS ET_CRT S

Η Paramount Global αποκάλυψε το Paramount Shop ( ParamountShop.com ), τον πρώτο της παγκόσμιο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που απευθύνετε σε καταναλωτές με προϊόντα που καλύπτουν το χαρτοφυλάκιο των σύγχρονων επιτυχιών και των κλασικών έργων της γνωστής εταιρείας παραγωγής περιεχομένου.

Η πλατφόρμα θα διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 125 μάρκες και χαρακτήρες συνολικά πάνω από 7.000 αντικείμενα και περισσότερα από 50.000 μοναδικά προϊόντα από τα εμπορικά σήματα της Paramount .

«Το Paramount Shop διαδραματίζει βασικό ρόλο στο πολυπλατφορμικό οικοσύστημα της Paramount ως ένα νέο σημείο επαφής για τους καταναλωτές για να ανακαλύψουν προϊόντα που αντικατοπτρίζουν το δημοφιλές περιεχόμενο και τις μάρκες που καθορίζουν την κουλτούρα της εταιρείας», δήλωσε η Pam Kaufman, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος International Markets, Global Consumer Products & Experiences . Paramount . «Είναι τόσο συναρπαστικό να έχεις έναν ιστότοπο που παρέχει μια απρόσκοπτη και συναρπαστική εμπειρία καταναλωτή που επιτρέπει στους θαυμαστές να ψωνίζουν από το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων μας».

Τα είδη που είναι διαθέσιμα για αγορά θα καλύπτουν κατηγορίες όπως ρούχα, αξεσουάρ, συλλεκτικά αντικείμενα, κοστούμια, σπίτι, είδη πάρτι, εκδόσεις και παιχνίδια, αποκλειστικά και αναμνηστικά καθώς και μοναδικές προσφορες. Τα προϊόντα και οι συλλογές θα ενημερώνονται συνεχώς καθώς η πλατφόρμα συνεχίζει να διαθέτει αυθεντικές συνεργασίες εμπνευσμένες από τις μάρκες, τους χαρακτήρες και τα franchise που αγαπούν οι θαυμαστές.  Από την έναρξη του ο ιστότοπος έχει τη δυνατότητα αποστολής σε όλο τον κόσμο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email